Tuulilasin korjaus ja vaihto ammattitaidolla Nurmijärvellä

Yhteydenotto

Lasi ja Autoasennus Lankinen Tmi tekee tuulilasien korjaukset ja vaihdot pitkällä kokemuksella Nurmijärvellä. Korjaamme ja vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin aina henkilöautoista paketti- ja kuorma-autoihin. 

Valikoimaamme kuuluvat erilaisten autojen etu-, sivu- ja takalasit. Hoidamme tuulilasien vaihdot ja korjaukset sujuvasti ja nopeasti niin, että asiakkaamme pääsevät tien päälle mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme laadukkaat palvelut ja huolellisen työnjäljen. Hyödynnä kotimaista, luotettavaa työtä!

Kysy lisää palveluistamme

Teemme myös vakuutusyhtiöiden tuulilasi vaihdot ja -korjaukset

Jos tuulilasisi meni rikki, ota meihin saman tien yhteyttä! Rikki menneen tuulilasin kanssa kannattaa ajaa mahdollisimman vähän. Selvitä, kattaako vakuutusyhtiösi tuulilasin vauriot – me hoidamme myös vakuutusyhtiöiden korjaukset. 

Olemme Saint-Gobainin laadukkaiden ja tunnettujen Sekurit-tuulilasien asennuspiste Nurmijärvellä. Jos haluat lisätietoja tuulilasitöistämme ja erilaisista lasivaihtoehdoista, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja tuotteistamme! Palvelemme toimipisteessämme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.